Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/users/siwznak/public_html/fundacja.znak.org.pl/ucho/index.php on line 13
Do pobrania - Uchodźca mój dobry sąsiad

Do pobrania

Wsparcie dla projektu udzielone przez Islandię, Lichtenstein i Norwegię poprzez dofinansowanie ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego oraz Norweskiego Mechanizmu Finansowego, a także budżetu Rzeczpospolitej Polskiej w ramach Funduszu dla Organizacji Pozarządowych

W imieniu Fundacji Kultury Chrześcijańskiej Znak - organizatora projektu pt. „Uchodźca mój dobry sąsiad” oraz Stowarzyszenia Vox Humana i Fundacji Polskie Forum Migracyjne – partnerów projektu oddajemy do Państwa rąk publikację, która wierzymy stanie się dla Państwa bardzo potrzebna w codziennej pracy w coraz bardziej różnorodnym kulturowo środowisku.

Izabela Czerniejewska, Agnieszka Kosowicz, Agata Marek

UCHODŹCA MÓJ DOBRY SĄSIAD

Fundacja Kultury Chrześcijańskiej Znak, Kraków 2009

Z publikacji korzystać można bezpłatnie (nie dotyczy prawa publikacji - jest ona objęta prawami autorskimi)

INNE MATERIAŁY EDUKACYJNE

do pobrania w formacie PDF. Ze wszystkich publikacji korzystać można bezpłatnie (nie dotyczy prawa publikacji - są one objęte prawami autorskimi).

Agata Marek, Agnieszka Kosowicz

Agnieszka Kosowicz, Agata Marek, Teresa Halik